images/stories/logosait_new.jpg

 

Перехідний «Кубок преси-2016» залишився в команди Головного управління ДФС області

Днями з нагоди професійного свята – Дня журналіста в Тернополі провели традиційний турнір з міні-футболу «Кубок преси-2016» пам’яті талановитого та знаного журналіста Володимира Кузика. Цьогоріч футбольний турнір традиційно відбувся на спортивному майданчику біля міського стадіону. У змаганнях взяли участь шість команд, серед яких були представники міської ради, Державної казначейської служби області, Державної фіскальної служби області. А також працівники підприємства «Тернопільтеплокомуненерго», «Тернопільводоканал» та збірна журналістів «Кореспондент».

DSC_0437

Друге та третє місце посіли команда Держказначейства та збірна журналістів. У фінал вийшли команди Держказначейства та Головного управління ДФС у Тернопільській області, в якої і залишився перехідний «Кубок преси» пам’яті Володимира Кузика.

«Цінним для перемоги у змаганнях є спортивний дух команди та спрацьованість і взаєморозуміння її гравців. Саме завдяки стабільному складу команди та, звичайно, належної підготовки і спортивної форми ми в черговий раз здобули перемогу у цьому турнірі», - зазначив один із гравців команди ДФС, начальник оперативного управління ГУ ДФС у Тернопільській області Анатолій Василько.

Окрім цього, в рамках турніру нагородили найкращого воротаря, кращого нападника, найкращого захисника та кращого гравця турніру.

Вже традиційно до вшанування пам’яті Володимира Кузика та підтримки сім’ї журналіста долучаються й місцеві політики та бізнесмени.


Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер