images/stories/logosait_new.jpg

 

Ви консультувались у податковій

Я новостворений підприємець, обрав спрощену систему оподаткування. Який порядок отримання витягу з Реєстру платників єдиного податку?

Податковим кодексом України передбачено, що за бажанням зареєстрований платник єдиного податку може безоплатно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку.

Строк надання витягу не повинен перевищувати одного робочого дня з дня надходження запиту. Витяг діє до внесення змін до реєстру.

Платники податків можуть отримати консультацію з питань податкового законодавства, в тому числі щодо заповнення запиту про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку та сам витяг з реєстру платників єдиного податку – у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1.

ЦОП працює з понеділка по четвер з 9 год до 18 год, у п’ятницю – з 9 год до 16 год 45 хв, у суботу – з 9 год до 13 год, неділя – вихідний. Обідня перерва – з 13 год до 13 год 45 хв. В останній день граничного строку подання звітності, час роботи ЦОП подовжується до 20 год.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер