images/stories/logosait_new.jpg

 

Відео випускників Тернопільської школи №16: весела гра чи глибокий задум?

Неймовірний резонанс цієї весни спричинили тернопільські випускники школи № 16 своїм відео. Після появи в мережі школярів у стилі головних героїв з фільмів жахів цю новинку активно обговорювали, засуджували або схвалювали.

Випускники розповіли, що навіть не думали, що це відео викличе такий шквал емоцій. Ця ідея виникла спонтанно і не мала бути втілена у життя. Проте після дискусій учні вирішили, що це має право на життя. Героїв обирали згідно з асоціаціями. Декорації та образи розробляли власноруч. Робота тривала 6 годин і участь у ній взяли 16 учнів.

Фотограф Роман Савка, який запропонував цю креативність розповів, що випускникам булла лише одна умова - згода всіх батьків. Вони ж в свою чергу підтримали ідею і дозволили дітям зробити цей експеримент. На думку батьків, нічого погано в цьому відео немає, тому що це лише одна з фото сесій. Одна була зроблена зимою, коли учні прикрашали ялинку, а іншу планують зробити влітку на природі. Серед користувачів мережі думки розділилися. Наприклад, Сергій Гаврюк: «але вже хайпу намутили)»; Олічка Забурська: «Це природно вони зробили те що хотіли а не те чого від них вимагали тому вийшло круто і не банально так би сказати внесли нову моду»; Олександр Малаховський: «Ідея цікава) так трошки моторошно реалізована, але молодь на те і молодь, щоб креативити»; Віталій Фінковяк: «Дуже крута ідея, фотограф молодець !»; Анонім: «Норм дуже оригінальні :)і креативні я б також хотіла такий випускний! Шкода що мій клас не такий оригінальний», Відповісти Анонім: «України може їх варто відправити і тоді москалі з переляку дременуть ,,,,,, та співчуваю їхнім батькам» Анонім: «Зустрічаються хлопець з дівчиною,уявляєте він їй одного разу каже:-кохана,хочеш побачити мою вінєтку? )))І це вони ще універа не закінчували.)))».

Однак справа зроблена і випускники, і їхні батьки оцінюють цю роботу високо. Можливо на наступний рік тернопільські випускники створять щось, що перевершить випускників Тернопільської школи № 16. Очікуймо креативності учнів!

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер