images/stories/logosait_new.jpg

 

Де можна купатися у Тернополі?

Згідно даних санепідеміологів, які досліджували всі водні місцини міста на безпечність плавання, єдиним паспортизованим, де можна проводити час на воді, є «Дальній пляж».  

Працівники державної санітарно-епідеміологічної служби провели заміри води акваторії Тернопільського ставу і дійшли висновку, що на "Дальньому пляжі" немає нічого загрозливого для життя та здоров’я, адже всім нормативним значенням вода відповідає: мікробіологічні та санітарно-гігієнічні показники – достатні. Також зазначимо, що на території діє рятувально-водолазна служба.

Що не скажеш про інші місцини, де люблять відпочивати тернополяни. Як показали результати мoнiтoрингoвиx дocлiджeнь зразків вoди, у всіх інших місцях Тернополя ситуація прикра. Спеціалісти  Тернопільського обласного лабораторного центру Держсанепідемслужби застерігають: в межах Тернопільського ставу в районах «Ближнього пляжу», набережної «Циганки» та готелю «Галичина», де мікробіологічні та санітарно-хімічні показники не в нормі, проводити відпочинок на воді не можна! Низькі показники підтвердили і заміри води на території парку «Топільче» в районі так званого «Моржатника».

Нагадуємо, купання у невідведених для цього несанкціонованих місцях забороняється, оскільки є нeбeзпeчним для життя!

Софія Пасічник



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер