images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські студенти за сесію без хабарів

Кожен знає про те, скільки вартують бали в різних викладачів та в різних університетах. У звʼязку із літньою сесією, яку зараз здають всі студенти в Україні, у Тернополі відбулася акція #сесія_без_хабарів. Таку цікаву ідею провели випускники проекту «Механізм ефективного розвитку» разом з Тернопільським відділенням студентського антикорупційного агентства. Також участь у реалізацію проекту взяла організація «Файне місто», яка з натхненням підтримала ідею проекту.f98ec99c-a0e5-4ac3-b01b-48d162db2380

Втілювати у життя свій задум організатори почали приблизно місяць тому. Протягом трьох тижнів студенти Тернопільських університетів робили фото, де було вказано, що хабарів вони не платять. Головним атрибутом фотосесії був чемодан з грошима на якому був надпис «Я здаю сесію без хабарів» або «Ці гроші я можу витратити на самоосвіту, а не на сесію». Світлину потрібно було зробити на фоні свого вищого навчального закладу та за бажанням виставити у соціальні мережі з вказівкою на акцію.

eb77eb7c-a98c-4491-bca3-3b569f6dbc54

Ініціатори раді тому, що до проекту долучилося чимало студентів. Це свідчить про якість освітніх послуг та справедливість отриманих знань. Так молодь висловлює та відстоює свою думку.

611c9e68-2a0e-4cc4-b890-1c94e47bdbb1

Після того, як акція стартувала в Тернополі до неї долучилося чимало студентів з інших міст України. Зокрема, у Чернівцях, Житомирі, Одесі, Харкові тощо.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер