images/stories/logosait_new.jpg

 

Спекотний «Олімпійський день 2016» у Тернополі

26 червня на Театральному майдані у Тернополі відбулося спортивне свято, присвячене Міжнародному Олімпійському дню та Дню молоді.

Упродовж дня, не зважаючи на спеку, молоді спортсмени демонстрували свою майстерність під час показових виступів. Родзинкою заходу став номер з воркауту, спеціально запрошених гостей, учасників шоу «Польща має талант». Не менш захоплюючими були трюки на роликових ковзанах від вихованців ДЮСШ «Екстрім». Танцювальним драйвом порадували глядачів виступи спортивно-танцювального клубу «Fitness House», школи вуличного танцю «Nino» та танцювального центру «Ларівель». Глядачів вразив креативний людина-оркестр BeatVan – біт боксер Стас Клапак.

Також відбулися майстер-класи від Центру дитячої творчості. Пізнавальними для тернополян і гостей міста стали локації поліції та управління надзвичайних ситуацій.

Для сімей організатори провели гру від партнера заходу ТМ «Ласунка», а для найменших - конкурс малюнків на асфальті «Моє Олімпійське літо».

Традиційно Олімпійські змагання розпочинаються із запалення вогню, тому організатори провели символічну олімпійську естафету із смолоскипом, що символізувала передачу вогню із континенту на континент та з покоління в покоління. Олімпійський вогонь передавали: Іван Панасюк, майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон та призер чемпіонатів України та міжнародних змагань, Анастасія Бачинська, кандидат в майстри спорту України і спортивної гімнастики, чемпіонка та призерка чемпіонатів України, член молодіжної збірної України із спортивної гімнастики, вихованці КДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту та маленька «зірочка» – вихованка «Fitness House». А останнім отримував смолоскип заслужений майстер спорту СРСР з футболу, чемпіон XXVI Олімпійських ігор Володимир Лютий.

Підготовкою до змагання стала розминка від Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення, і звичайно ж символічний Олімпійський забіг.

Для тих хто не брав участі у забігу було проведено вікторину «Олімпійський всезнайко» від партнера ПП «Колумбус», де найбільш ерудовані отримали подарунки.

Переможців забігу вітали та нагороджували на сцені Іван Панасюк та Віталій Ігнатенко, перший заступник Тернопільського обласного відділення НОК України. Призерів нагородили подарунками від НОК України, а переможців відзначили сертифікатами на знижку на 1000 грн. турагенства «Coral Travel» та подарунками від меблевого дому «Home Exspress». А втамувати спрагу усім учасникам допомогла водичка від ТМ «Микулинецькі напої».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер