images/stories/logosait_new.jpg

 

Про хабарництво у медичних закладах Тернополя скоро можна буде повідомити за допомогою SMS-повідомлення

Невдовзі у загальне користування буде впроваджена мобільна програма, за допомогою якої кожен мешканець міста зможе поскаржитись на те, що лікарі вимагали кошти задля збагачення власного гаманця. Для цього пацієнтові необхідно відправити повідомлення на номер, який буде відомий згодом. Детальну інформацію кожен зможе прочитати при вході у лікарні, де і будуть написані контактні дані.

Тернополяни неодноразово скаржились на хабарництво у медичних закладах міста. Особливо часто з цією ситуацією стикаються пенсіонери, які у звʼязку із станом здоровʼя змушені відвідувати лікарні ледь не кожного місяця. Проте, не всі мають сміливість повідомити про це відкрито. Саме тому система анонімного SMS-повідомлення дає змогу поскаржитись на неякісні медичні послуги і залишатися невідомим.

Через кілька тижнів у кожному медичному закладі будуть розміщені оголошення, на яких буде чітко вказана потрібна інформація для користування цією послугою. Також пильну увагу буде зосереджено на якості наданих послуг. Якщо ж лікар виконав свою роботу неналежним чином, пацієнт може скористатися QR-кодом або надіслати SMS. Цю інформацію отримає керівництво медичного закладу.

 

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер