images/stories/logosait_new.jpg

 

Субсидії готові оформити ще кільком десяткам тисяч тернополян

На сьогодні питання оформлення субсидії серед місцевих жителів є досить актуальним. У звʼязку зі значним підвищенням вартості за комунальні послуги, влада готова піти на поступки і ще виділити близько 30-40 тисяч місць.

Станом на 11. 11. 2016 р. субсидії оформили 200 912 осіби, а це близько 52,6% всього населення області. У порівнянні з минулим роком, цьогоріч субсидії отримало на 130 000 сімей більше.

Директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської області державної адміністрації Вадим Боярський повідомив, що до кінця сезону ще чимало людей повинні оформити необхідні документи. Тому що це чудова змога економії, яка у зимовий період по-особливому потрібна. Всі заяви обовʼязково будуть розглянуті та прийняті рішення. Мешканців Тернополя просять раціонально використовувати теплопостачання та не зловживати послугами, тому що це питання актуальне завжди.

Ті, хто використовують централізоване опалення можуть звернутися у спеціальні служби за відстрочкою оплати. Для цього надається 50% у літній період та 50% в опалювальний сезон.

У Департаменті наголошують на тому, щоб тернополяни подавали документи враховуючи всі деталі та термін подачі.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер