images/stories/logosait_new.jpg

 

Травмованим тернополянам повернуть кошти

Унаслідок великого снігопаду на Тернопільщині виникло чимало проблем. Однієї з основних було те, що дороги та тротуари не розчистили від снігу. Внаслідок цього, як водії, так і пішоходи не мали змоги пересуватися по місті. Чимало людей травмувалися через льод, який влада Тернополя не спішить «дискваліфіковувати».

На днях міські депутати на нараді прийняли рішення, що кошти, які люди витратили, у звʼязку з такими незручностями, потрібно повернути. Для цього з кожної лікарні будуть надіслані списки потерпілих, які потрапили у медичних заклад протягом цих днів.

Проте питання, хто саме має виділити на це гроші досі не вирішили. Чи кошти будуть виділені з бюджету міста, чи за це платитиме винуватець нерозчищених доріг «ТерКомунСервіс» невідомо. Для вирішення цього питання буде створена спеціальна комісія, яка прийме кінцеве рішення.

Також вищезгадана комісія вирішить, хто оплачуватиме безкоштовний проїзд тернополян у громадському транспорті протягом цих днів. Депутати вважають, що оплатити таке «задоволення» має той, хто не виконав своїх обовʼязків, тому цю проблему має вирішувати підрядник.

 

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер