images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі діятиме сучасний молодіжний центр

Із результатом у 863 голоси проект «Молодіжний центр – відкрита платформа для комунікації, навчання та втілення проектів» перемагає у конкурсі громадських проектів Тернополя ( «Громадський бюджет Тернополя»), займаючи другу позицію у рейтингу. На реалізацію такої ініціативи міська рада Тернополя у майбутньому має виділити один мільйон гривень.

За словами ідейних розробників проекту, схожі центри уже діють по всій Україні. Метою, яку переслідуватиме центр є створення нових якісних можливостей для активної молоді міста Тернополя. Кошторисом проекту передбачені капітальний ремонт приміщення, забезпечення технічним обладнанням (ноутбуки, проектори, екран, принтери), обладнання залу для проведення конференцій, облагородження вуличного простору для відпочинку і навіть велостоянка. Також у планах створення хенд-мейд крамнички та творчої майстерні.

Вероніка Дякович – молодіжний мер Тернополя, член команди-переможця у конкурсі громадських ініціатив Тернополя (проект «Молодіжний центр»):

«Всі проекти проходять атестацію у 2017 році, саме тоді, коли буде формуватися бюджет міської ради Тернополя. Левова частка кошторису проекту припадає власне на ремонт приміщення, тому плануємо відкриття після його закінчення. Маємо надію, що встигнемо завершити всі роботи і закупити обладнання до Дня молоді, коли й хочемо робити відкриття. Діяльність центру буде зорієнтована на молодь, але не виключно, що організовуватимемо заходи і для інших вікових категорій. Це буде ресурсний центр для роботи громадських організацій міста, оскільки багато з них не мають власного приміщення; майданчик для їхньої співпраці; місце для проведення заходів як відкритого, так і закритого типу.»

Молодіжний центр діятиме за адресою: м. Тернопіль, вул. Йосипа Сліпого, 3.

Підготувала Юлія Хім’як

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер