images/stories/logosait_new.jpg

 

В Україні скасовують десятки авіарейсів через туман

В Україні скасовують десятки авіарейсів через туман
Фото: facebook.com/airportkiev
Через погодні умови скасовують авіарейси

Українці не змогли вилетіти зі Стамбула, Бидгоща, Хургади і Шарм-Ель-Шейха. Літаки не можуть приймати харківський і київські аеропорти.

В аеропортах України затримують і скасовують десятки рейсів через туман. Так, багато українців не змогли вилетіти зі Стамбула, Бидгоща, Хургади і Шарм-Ель-Шейха, повідомляють Українські новини у понеділок, 4 лютого.

Скасування авіарейсів в Харкові торкнулися літака в Стамбул - рейсу Pegasus Airlines PC 429, а зворотний літак Turkish Airlines рейсу TK 1473 затримується.

У Києві ситуація з польотами не краща. У Жулянах скасований рейс в Шарм-Ель-Шейх і SQP7001 в Хургаду. Також не буде літака цієї авіакомпанії, який повинен був прилетіти до столиці України з Шарма. Також в Жулянах скасований рейс з Бидгоща авіакомпанії LOT.

Тим часом в Борисполі скасовано літак Bravo Airways рейсу, який повинен був летіти в Шарм-Ель-Шейх. Не буде ще двох вильотів в Київ з Шарм -Ель-Шейха.

У Львові рейси не скасовували, інформації щодо одеського аеропорту наразі немає.

Раніше повідомлялося, що в аеропорту Київ затримують і скасовують рейси через туман. Через туман в столиці також не зміг приземлитися рейс з двома футбольними командами.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер