images/stories/logosait_new.jpg

 

Відновлено роботу онлайн - сервісів для поповнення електронних квитків

Роботу онлайн-сервісів поповнення електронних квитків для здійснення поїздок у громадському транспорті Тернополя, відновлено.

Нагадаємо, поповнити персоніфікований електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» жителі міста можуть за допомогою наступних сервісів:

Портал тернополянина. Щоб скористатися послугою, користувачу необхідно зайти за посиланням https://fayna-karta.te.ua/, обрати розділ «Поповнення карти», ввести номер Картки тернополянина (студентської, учнівської, електронного квитка) та суму, на яку хочете поповнити, після цього натиснути «Поповнити» та ввести дані банківської карти. Далі необхідно вказати електронну пошту для отримання квитанції. Комісія становить 3% від суми поповнення.  Номер картки складається з 9-ти цифр і розміщений або в правому нижньому куті, або у верхньому лівому.

Oplata.te.ua Для поповнення Карти тернополянина на сервісі http://oplata.te.ua/ необхідно ввести номер карти, суму поповнення та перейти до оплати: ввести номер банківської карти і сплатити потрібну суму.

City24 При бажанні поповнити електронний квиток через  https://www.city24.ua/, користувачу потрібно ввести у графі пошуку слова «Карта тернополянина», після чого вибрати один із варіантів поповнення та ввести бажану суму.

EPS https://eps.org.ua/ – сервіс для подання показників, але розробники додали можливість поповнення електронних квитків, що робить ресурс ще більш функціональним.  Скористатися сервісом можуть споживачі, які користуються особистим кабінетом.

Також у Тернополі діє 31 платіжний термінал «2click», скористатися якими жителі міста можуть у зручний час.

Зверніть увагу! При поповненні «Соціальної карти тернополянина» в авторизованих пунктах, кошти на рахунок зараховуються миттєво. Якщо ж власник картки робить поповнення за допомогою онлайн – сервісів, кошти зараховуються впродовж доби.

Дізнатися актуальні авторизовані пункти поповнення можна на порталі http://detransport.com.ua/ у розділі «Показати пункти продажу та поповнення е-квитків».


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер