images/stories/logosait_new.jpg

 

Кременецькі «літаючі лижники» відкрили літній сезон змагань

Кременецькі «літаючі лижники» відкрили літній сезон змагань

В Кременці, на комплексі лижних трамплінів, 19-20 червня 2021 року пройшов чемпіонат України серед юнаків та дівчат з особистих дисциплін на трампліні зі штучним покриттям зі стрибків на лижах з трампліна та чемпіонат України серед юнаків та дівчат з особистих дисциплін на трампліні зі штучним покриттям з лижного двоборства. Вдало виступили на турнірі учні ТОДЮСШ із зимових видів спорту, завоювавши багато нагород різного гатунку,  - повідомляється на сторінці школи у соцмережах. У стрибках на лижах з трампліна (трамплін К-40 м) серед юнаків 2006-2007 р.н. перше  місце виборов Дворецький Владислав, 2 місце у Шовкопляса Олександра, 3 місце у Чернуха Назара. Серед дівчат цієї ж вікової групи 3 місце зайняла Ільчук Дарина.

Юнаки та дівчата 2008-2009 р.н. також стрибали з трампліна К-40. Серед юнаків 1 місце здобув Дворецький Владислав, 3 місце Вілівчук Сергій. Серед дівчат чемпіонкою стала Козлова Каріна.

У віковій групі 2010 р. н. і молодші на трампліні К-30 м серед юнаків весь п'єдестал зайняли учні школи, а саме: 1 місце Євдокімов Станіслав, 2 місце Струмінський Олександр, 3 місце Кисорець Тарас. Серед дівчат 2 місце розділили Щерба Анастасія та Цибульська Олена!

У змаганнях з лижного двоборства юнаки 2006-2007 р. н. стрибали з трампліна К-40 м та бігли гонку на лижоролерах 4 км. І знову весь п'єдестал зайняли учні нашої школи. Чемпіоном став Шовкопляс Олександр, 2 місце зайняв Чернух Назар, 3 місце Дворецький Владислав.

Юнаки і дівчата 2008-2009 р. н. також стрибали з трампліна К-40 м. і бігли гонку на лижоролерах 3 км. Серед юнаків 1 місце у Пилипчука Дениса, а Рудак Данило зайняв 3 місце. Серед дівчат чергову перемогу, посівши перше місце, здобула Козлова Каріна.

Юнаки і дівчата 2010 р. н. і молодші стрибали з трампліна К-30 м. та бігли гонку на лижоролерах, юнаки 2 км, а дівчата 1 км. Серед юнаків 1 місце зайняв Струмінський Олександр, 2 місце Євдокімов Станіслав. Серед дівчат 2 місце у Цибульської Олени, 3 місце у Щирби Анастасії.

Вітаємо також тренерів школи з успішним виступом вихованців: Карпця Ярослава Тимофійовича, Точинського Олександра Васильовича, Нікіфорука Василя Івановича, Стрільчука Василя Володимировича та Скибу Владислава Михайловича.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер