images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбулася презентація роботодавця ТОВ "Тервікнопласт"

У Тернополі відбулася презентація роботодавця ТОВ "Тервікнопласт"

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості було проведено презентацію ТОВ «Тервікнопласт» (ТМ «Вікнар’оff), куди були запрошені 12 осіб з числа безробітних.

Під час проведення заходу манеджер з підбору персоналу для ТОВ «Тервікнопласт» Світлана Юрків презентувала перелік актуальних вакансій, зокрема: складальник металопластикових конструкцій; складальник склопакетів, механік-налагоджувальник і вантажник.

Сьогодні компанія Вікнар’off – це один з найбільших виробників металопластикових конструкцій в Україні. Завод площею 12 тис. кв. м. у місті Тернополі виготовляє в місяць понад 50000 металопластикових конструкцій будь-якого типу: вікна, балконні двері, вхідні двері, балконні скління, конструкції складної конфігурації. Для їх виготовлення використовуються високоякісні матеріали найбільш відомих європейських виробників.

Представник роботодавця акцентував свою увагу на перспективах розвитку підприємства, розповіла про оплату праці, графік роботи, соціальні гарантії. Для зацікавлених осіб ТОВ «Тервікнопласт» (ТМ «Вікнар’оff) проведе навчання, організує тимчасові роботи на підприємстві, забезпечить гуртожитком та харчуванням.

На завершення зустрічі учасники отримали брошури та контактні номери телефонів.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер