images/stories/logosait_new.jpg

 

Позиція Тернопільської міської ради щодо виступу російських гуртів на музичному фестивалі «Файне місто»

Днями націоналістична організація міста звернула увагу громадськості на факт приїзду на музичний фестиваль «Файне місто» декількох російських гуртів.

У зв’язку з цією ситуацією, Тернопільська міська рада офіційно повідомляє, що не є співорганізатором зазначеного заходу. Окрім того, сам фестиваль відбувається на території, що належить державному підприємству, та розташована за 7 км від обласного центру.

Реагуючи на позицію націоналістичної організації, міська рада направила лист-звернення до організаторів фестивалю щодо неможливості участі гуртів з Росії та надіслала відповідний лист до Служби безпеки України та Національної поліції України в Тернопільській області, у якому просить здійснити належну перевірку запрошених гуртів на предмет легітимності їх в’їзду та перебування в Україні.

Додамо, що за роки проведення фестиваль «Файне місто» став територією єднання України, музичною подією року в Україні. На захід приїжджають тисячі туристів з різних областей.

Місто Тернопіль завжди стояло на захисті українських інтересів, української мови та української культури і надалі продовжуватиме захищати проукраїнські цінності. І музичний фестиваль «Файне місто», який за роки проведення став символом Тернополя, і цього року має підтвердити відданість національним принципам.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер