images/stories/logosait_new.jpg

 

Золоту та срібну нагороди вибороли тернопільські веслувальники у фінальній частині командного чемпіонату України

Понад 450 юних веслувальників зібралися в місті Умань, щоб розіграти комплекти нагород командного чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат. Команду Тернопільської області представляли вихованці КДЮСШ з водних видів спорту Тернопільської міської ради та Бережанської ДЮСШ, які попередньо пройшли "сито" відбору на зональних змаганнях, що відбулись в селі Добротвір Львівської області. За умовами відбору, до фінальної частини чемпіонату допускались лише веслувальники, які завоювали призові місця на зональних змаганнях.

Отже, золоті нагороди вибороли Єлізавета Ліщина та Яніна Кушнір у байдарці-двійці на дистанції 1000 метрів серед дівчат молодшої вікової групи.


Срібна нагорода дісталася Ірині Марцюк у байдарці-одиночці на 200 метрівці серед дівчат старшої вікової групи. Тренери Ігор Ладика та Валентина Кудрявцева з КДЮСШ з водних видів спорту.

Четвертими фінішували Максим Самборський та Богдан Гасій у байдарці-двійці на 500 та 200 метровій дистанції серед юнаків старшої вікової групи.

Ірина Марцюк у парі з Богданою Казмірчук показали шостий результат у байдарці-двійці на 200 метрівці серед дівчат старшої вікової групи.

Також шостий результат у вихованки Бережанської ДЮСШ Олександри Ковальської у байдарці-одиночці на дистанції 1000 метрів серед дівчат молодшої вікової групи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер