images/stories/logosait_new.jpg

 

У Бережанах триває будівництво спортивного комплексу

У Бережанах триває будівництво спортивного комплексу

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» триває зведення спортивного комплексу в Бережанах. Згідно з проєктом, це спортивний зал розміром 24 х 42 м, басейн та приміщення для глядачів. Як заявив керівник підрозділу інвестицій та розвитку спортивної інфраструктури Міністерства молоді та спорту України Володимир Манін, який нещодавно побував на цьому об’єкті, такий комплекс надасть можливість проводити спортивні турніри з багатьох видів спорту, а місцеві жителі матимуть вільний доступ до зайняття спортом. На його думку, в майбутньому спорткомплекс стане «інвестиційним магнітом», що сприятиме пожвавленню не тільки спортивного життя регіону, але й сприятиме розвитку низки суміжних галузей з оздоровлення та відпочинку.

Під час зустрічі гостя було ознайомлено зі станом ведення будівельних робіт, строками їх виконання та остаточного завершення будівництва. Обговорено окремі організаційні питання при здійсненні робіт (особливо залу з басейном) та вибір системи опалення з використанням альтернативних і відновлювальних джерел енергії, зокрема, сонячної енергії з допомогою геліоколекторів.

Також представник Міністерства висловив зацікавлення з приводу використання в майбутньому цього об’єкта для організації тренувальних зборів та змагань із різноманітних видів спорту державного та регіонального рівнів. Під час обговорення цього питання запропоновано низку рішень для розширення інфраструктури спортивних споруд міста з метою залучення спортсменів у легкоатлетичних видах спорту, а також організації дозвілля та харчування учасників тренувальних зборів і змагань, - повідомляє Бережанська міська рада.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер