images/stories/logosait_new.jpg

 

Букмекери оцінили шанси Петракова вивести збірну України на ЧС-2022

Після невдалого старту у відборі до світового футбольного форуму аналітики досить низько оцінюють шанси нового тренера збірної України Олександра Петракова виправити ситуацію.


Посилання на обкладинку (картинку):




Майже три тижні збірна України з футболу не мала керманича, аж допоки Виконком УАФ не затвердив на посаді виконувача обов’язків Олександра Петракова. У першому своєму інтерв’ю новоспечений наставник пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб успішно подолати груповий етап кваліфікації до чемпіонату світу.


«У відбірному турнірі чемпіонату світу потрібен результат. Залишилося п’ять матчів. Кожна гра — як фінальна, це не клубний футбол. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб вивести команду на чемпіонат світу в Катарі», – сказав спеціаліст.


Однак, на думку експертів інтернет-видання «Bookmaker Ratings», шанси українців потрапити у фінальну частину Мундіалю невеликі. Вони оцінюються у 22%.


Серед команд, що потрапили у квартет D, фаворитом являється збірна Франції. Ймовірність того, що команда продовжить боротьбу за звання чемпіона, складає 86%, а шанси на перемогу в першості оцінюються у 14%.


Можливість того, що «Синьо-жовті» отримають титул кращої команди в світі, оцінюється у 1%.


Нагадаємо, за підсумками минулого розіграшу звання чемпіона здобула збірна Франції. Підопічні Дідьє Дешама у фінальному матчі, що відбувався у Росії в 2018 році, переграли Хорватію (4:2). Українська збірна тоді не змогли подолати кваліфікаційний турнір.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер