images/stories/logosait_new.jpg

 

Юна важкоатлетка з Хоросткова Аліна Дадерко успішно виступила на чемпіонаті Європи у Польщі

Юна важкоатлетка з Хоросткова Аліна Дадерко успішно виступила на чемпіонаті Європи у Польщі

Прекрасний дебют продемонструвала юна спортсменка з Хоросткова Аліна Дадерко на чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед кадетів до 15-ти та до 17-ти років. Такий престижний турнір з 17 до 28 серпня відбувався у польському місті Цеханов. Аліна виступала у віковій групі до 15 років і у ваговій категорії 45 кг посіла четверте місце. Спортсменка показала результат 51 кг у ривку, 64 кг у поштовху. «Це перші змагання такого високого рівня в спортивній кар’єрі Аліни», – розповів  тренер дівчини Ярослав Ваверчак. А наступні старти, які чекають спортсменку, – це чемпіонат Світу з важкої атлетики серед спортсменів до 17 років, який з 5 до 12 жовтня проходитиме у Саудівській Аравії.

Аліна Дадерко представляє обласну ШВСМ, де тренується також під керівництвом Вікторії Шаймарданової, є вихованкою Хоростківської ДЮСШ.

Ярослав Ваверчак висловив вдячність за сприяння у участі спортсменки у престижних змаганнях чемпіонату світу у Польщі директору обласної ШВСМ Олегу Любінському, Президенту Федерації важкої атлетики області Богдану Олійнику, голові Хоростківської ОТГ Степану Гладуну.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер