images/stories/logosait_new.jpg

 

Спортсмени з Кременця вдало виступили на змаганнях з лижного двоборства та стрибків нх з трампліна у Польщі

Спортсмени з Кременця вдало виступили на змаганнях з лижного двоборства та стрибків нх з трампліна у Польщі

Високі результати показали учні Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту на змаганнях з лижного двоборства та стриа лижабків на лижах з трампліна, що 28 серпня відбулись у місті Загуж (Польща). Учасниками турніру стали 124 спортсмени, які представляли Україну, Білорусь та Польщу. Щодо виступів учасників української команди з Кременця, то, як ідеться на сторінці школи у соцмережах, Каріна Козлова зайняла перше місце зі стрибків на лижах з трампліна та друге - у двоборстві, а Дарина Ільчук була другою в стрибках, а в двоборстві - четвертою.

 

Серед юнаків Максим Прокопюк став переможцем в стрибках та третє місце зайняв у двоборстві; Ілля Чеболда в стрибках виборов срібну нагороду, а у двоборстві був четвертим; у Руслана Шуманського «золото» у двоборстві та «бронза» у стрибках; Шовкопляс Олександр зайняв друге місце у двоборстві, а у стрибках був четвертим.

Юні спортсмени готувались до змагань під керівництвом тренерів школи Карпця Ярослава Тимофійовича, Точинського Олександра Васильовича, Нікіфорука Василя Івановича, Стрільчука Василя Володимировича та Скиби Владислава Михайловича.

«Вітаємо наших чемпіонів та призерів змагань та їх тренерів і бажаємо успіхів на наступних стартах», - підсумовується у повідомленні на сторінці школи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер