images/stories/logosait_new.jpg

 

НОК України відзначає 30-річчя створення

На запрошення Президента України Володимира Зеленського до Києва з дводенним робочим візитом 11-12 вересня прибуде президент Міжнародного Олімпійського Комітету Томас Бах. Головний олімпієць світу візьме участь в урочистій церемонії з нагоди 30-ї річниці створення Національного олімпійського комітету України, що пройде у Національному палаці мистецтв «Україна».

 

Як повідомляє прес-служба НОК, в програмі перебування Томаса Баха - зустрічі з Главою держави, відвідання столичного урбан парку, а також головної олімпійської бази в Конча-Заспі, де в рамках державної програми «Велике будівництво» триває зведення спортивної інфраструктури. Томас Бах разом з президентом НОК України Сергієм Бубкою зустрінеться з видатними олімпійцями країни та відвідає тренування українських спортсменів.

Всі бажаючі зможуть стати свідками яскравої урочистої церемонії з нагоди 30-річчя створення НОК України за участю керівництва держави, уславлених олімпійців під час телетрансляції, яка відбудеться на телеканалі «Україна» 12 вересня о 22:30.

Довідково:

НОК України - всеукраїнська, незалежна громадська організація, основним завданням якої є забезпечення розвитку олімпійського руху в Україні як складової частини міжнародного олімпійського руху та забезпечення участі спортсменів в Олімпійських іграх.

22 грудня 1990 року Генеральна асамблея за участю уславлених атлетів та відомих діячів фізкультурно-спортивного руху ухвалила постанову про створення Національного олімпійського комітету України.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер