images/stories/logosait_new.jpg

 

В Тернополі відбулося урочисте відкриття Спартакіади працівників Державної податкової служби України

З 11 до 13 вересня у Тернополі триватиме масштабне спортивне дійство – міжрегіональна Спартакіада працівників Державної податкової служби України. Щоб позмагатися у трьох видах спорту – міні-футболі, волейболі та настільному тенісі, до Тернополя з’їхалися команди податківців з семи західних областей – Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Рівненської, Волинської та Чернівецької.

Урочисте відкриття Спартакіади відбулося під звуки Державного Гімну України та підняття Державного Прапора України, а також прапора Державної податкової служби біля головного корпусу Західноукраїнського національного університету.

Спартакіаду відкрив почесний гість заходу – заступник Голови Державної податкової служби України Михайло Тітарчук. Він привітав учасників і побажав кожному продемонструвати свої вміння, силу, витривалість та здобути перемогу, а тим, хто виявиться найкращими – гідно представляти свою область на фінальному етапі Спартакіади.

В свою чергу начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина побажав усім учасникам, вболівальникам та глядачам отримати масу незабутніх емоцій від цікавого спортивного дійства.

А ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий додав, що це велика честь приймати на базі університету такий масштабний і важливий спортивний захід, і ЗУНУ в рамках співпраці з ДПС завжди з радістю організовує спільні заходи.

Основною метою проведення Спартакіади є не лише залучення працівників ДПС до занять фізичною культурою і спортом, підтримка здорового та активного способу життя, а й отримання всіма учасниками й глядачами змагань позитивних вражень від та задоволення від неформального спілкування. Адже це саме ті емоції, які дають справжнє відчуття того, що Державна податкова служба України – це одна велика й дружня команда.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер