images/stories/logosait_new.jpg

 

На змаганнях з легкоатлетичних метань у Івано-Франківську представники збірної Тернопілля вибороли 12 медалей

На змаганнях з легкоатлетичних метань у Івано-Франківську представники збірної Тернопілля вибороли 12 медалей

Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань, присвячені заслуженому тренеру України з легкої атлетики Івану Шарому, завершились в Івано-Франківську. Турнір впродовж двох днів тривав на спортивному комплексі НТУ Нафти і газу імені А. Гемби. Успішно виступили на цих змаганнях метальники нашої області, виборовши 12 медалей різного гатунку, - повідомляє Федерація легкої атлетики.

Відтак, дві золоті медалі  - в метанні спису та штовханні ядра – завоювала серед юніорок Дарина Мостова.

А от в метанні спису серед юнаків 2004-2005 р.н. тернополяни зайняли весь п’єдестал: Олексій Навроцький посів перше місце, Степан Петришин був другим, Максим Прокопець - третім.

Також Олексій Навроцький виборов бронзову нагороду і у штовханні ядра.

Усі спортсмени є вихованцями обласної ДЮСШ (тренери Галина Шмуляєва та Леонід Дахновський).

Серед дівчат 2006 р.н. і молодших в метанні спису Софія Німащук зайняла перше місце. Серед юнаків цієї вікової категорії Василь Лучка став срібним призером, а Віталій Мар’яш - бронзовим (Коропецька ДЮСШ, тренер Володимир Басараб).

З медалями повернулись і вихованці Бучацької ДЮСШ: в метанні диску переможцями стали Наталя Бучинська та Дем’ян Здановський (тренери Іван Чуба та Микола Головацький). А ще одну бронзову нагороду в штовханні ядра серед молодших юнаків виборов Максим Лаврик (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренер Іван Панасюк).

Змагання були організовані на досить високому рівні, усі переможці та призери крім медалей також отримали грошові винагороди та призи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер