images/stories/logosait_new.jpg

 

Жителі Тернопільщини отримали понад 14 тисяч електронних ключів

Жителі Тернопільщини отримали понад 14 тисяч електронних ключів

 

Упродовж січня-серпня цього року жителі Тернопільщини для користування електронними сервісами отримали 14366 сертифікатів електронного цифрового підпису. Для цього вони звернулись до фахівців сектору реєстрації користувачів управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДПС України, які знаходяться у приміщенні ЦОПу Тернопільської ДПІ. Адже послуга є безкоштовною та займає декілька хвилин. Скористатися таким сервісом можуть як юридичні особи, фізичні особи – підприємці, так і громадяни.

Загалом цьогоріч фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС у Тернопільській області надали 67 684 адміністративні послуги, з них 49 445 – підрозділи електронних сервісів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість наданих послуг збільшилася на 5 916.

Найчастіше звертаються до податкового відомства краю, аби отримати картку платника податків та внести до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Цією послугою скористалися 30 573 людей. Трохи менше відвідувачів забажали одержати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, а це – 12 875 візитерів. Ще 6 704 платники отримали Витяг з реєстру платників єдиного податку, а 4 009 – зареєструвалися платника єдиного податку.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер