images/stories/logosait_new.jpg

 

У класичному університеті Тернополя провели Всеукраїнську акцію «Олімпійська книга»

У класичному університеті Тернополя провели Всеукраїнську акцію «Олімпійська книга»

В рамках Всеукраїнського проєкту Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга», у бібліотеці імені Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету відбувся захід з нагогди Всеукраїнського дня бібліотек. Реалізовано його було стипендіаткою регіонального осередку НОК України в Тернопільській області, студенткою вузу Іванною Попадюк. Спортсменка поповнила бібліотеку університету олімпійською та спортивною літературою, з якою студенти одразу ж ознайомилися і тепер можуть використовувати для підготовки до занять та написанні наукових робіт, а також розповіла про діяльність регіональних осередків НОК України та олімпійський рух.

До проведення заходу долучилися заступниця директора бібліотеки Алла Панчук та викладачі кафедри «Фізична реабілітація і спорт» ЗУНУ Неля Маляр і Наталія Безпалова.

Акція проводилась задля популяризації олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя та поширення ідей олімпізму, підтримання ініціатив, що об’єднують спорт з культурою та освітою.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер