images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські легкоатлети-метальники повернулись з медалями зі змагань в Мукачево

Тернопільські легкоатлети-метальники повернулись з медалями зі змагань в Мукачево

Вдало виступили тернопільські атлети на І етапі Кубку України з метань та Всеукраїнських змаганнях з метань присвячених заслуженому тренеру України Є. Сючу. Такий турнір впродовж 9-10 жовтня тривав у Мукачево. Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, в метанні диску серед юніорів з результатом 48.74 м перемогу і відповідно, золоту нагороду, здобув Ігор Висоцький (обласна ШВСМ, тренери Іван Панасюк, Головацький Микола).

Ще один вихованець Івана Панасюка - Максим Лаврик виборов «бронзу» серед юнаків молодшої вікової групи в штовханні ядра з результатом 12.93 м (ОДЮСШ з літніх видів спорту). А сам тренер Іван Панасюк, виступаючи серед дорослих, став бронзовим призером у метанні диска 2 кг з результатом 42.28 м.

Відзначилися на змаганнях в Мукачево і вихованці тренерів Галини Шмуляєвої та Леоніда Дахновського з обласної ДЮСШ: Дарина Мостова стала срібним призером в штовханні ядра 4 кг серед юніорок з результатом 10.55 м, а в метанні спису з результатом 33.30 м зайняла четверте місце.

«Бронзу» серед старших юнаків в метанні спису 700 г виборов Степан Петришин (51.96 м). Також треба відзначити і штовхальників ядра 5 кг, які змагалися серед юнаків старшої вікової групи - Максима Прокопця та Олексія Навроцького, які з особистими рекордами 14.31 м та 13.89 м зайняли шосте та сьоме місця.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер