images/stories/logosait_new.jpg

 

Відсьогодні на Тернопільщині запровадили жорсткі карантинні обмеження: що заборонено


Відсьогодні на Тернопільщині запровадили жорсткі карантинні обмеження: що заборонено

Через складну ситуацію із ковідом на позачерговому засіданні ТЕБ та НС в Тернопільській облдержадміністрації прийняли рішення зробити жорсткішими карантинні обмеження на Тернопільщині.

Відтак, відсьогодні, 21 жовтня, почнуть діяти нові заборони.

Зокрема, накладено табу на функціонування закладів громадського харчування, спортивних залів, продовольчих і непродовольчих ринків, крамниць, державних структур, а також проведення масових заходів у разі відсутності 100 % вакцинації або негативного ПЛР тест на COVID-19 не більше як за 72 години чи експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу не більше як 42 години або документ від лікаря щодо протипоказань вакцинації у працівників та відвідувачів закладів. Ці правила стосуються і міжрегіональних перевезень пасажирів.

Дотримання карантинних вимог перевірятимуть мобільні групи, до складу яких увійдуть представники поліції, Держпродспоживслужби, ДУ "Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України" і працівники органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, в області різко зросла смерніть від ковіду. За останню добу кількість нових хворих зросла на третину, серед померлих – 3-місячне немовля.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер