images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернопільському ліцеї №21-спеціалізованій мистецькій школі ім. Ігоря Герети реалізовано два проєкти «Шкільного громадського бюджету 2021»

Одразу дві нових локації для відпочинку та розвитку відкрили днями у Тернопільському ліцеї №21-спеціалізованій мистецькій школі ім. Ігоря Герети завдяки участі ініціативних учнів закладу в «Шкільному громадському бюджеті 2021».

Перший проєкт, який реалізували у школі, це «Простір для інтелектуально-розважального дозвілля учнів».

Відтепер у кабінеті учнівського самоврядування школярі можуть цікаво та з користю проводити дозвілля, адже тут з’явилася можливість зіграти настільні та інтелектуальні ігри, які допоможуть формувати як командний дух, так і розвивавати критичне мислення і аналітичні здібності.

У кімнаті відпочинку розміщено сучасні крісла-мішки, стіл, шафа-стелаж і п’ятнадцять різноманітних настільних ігор.

Другою унікальною локацію, що стане в нагоді учням, є «Ланч-зона на вулиці». Ідея створення такого неформального простору належить учениці 10-го класу.

Як розповідає авторка проєкту, під час пандемії коронавірусної інфекції учні молодших та старших класів не можуть відвідувати їдальню одночасно. Тому «Ланч-зона на вулиці» - це хороша можливість обідати на вулиці під накриттям, спілкуючись з однолітками.

До слова, реалізація проєктів-переможців уже успішно завершилася у всіх 23-ох навчальних закладах, які брали участь у «Шкільному громадському бюджеті 2021». Загалом у цьому році в тернопільських школах реалізовано 33 проєкти, кожен з яких є унікальним та викликає неабияке захоплення в учнів.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер