images/stories/logosait_new.jpg

 

АЛЕК БОЛДУЇН ВИПАДКОВО ВБИВ ЛЮДИНУ ПІД ЧАС ЗЙОМОК, ЗАГИБЛА - УКРАЇНКА

Американський актор Алек Болдуїн випадково вбив одну людину та поранив іншу на знімальному майданчику стрічки "Rust" в Альбукерке. Загибла, 42-річна фотографка та кінооператорка Галина Гатчінс, була українкою.

Причиною трагедії став постріл із реквізитної зброї.

Розпочато розслідування, повідомляє The Guardian.

 
ФОТО З INSTAGRAM БОЛДУЇНА

"Міс Гатчінс була гелікоптером доправлена до лікарні Університету Нью-Мексико, де лікарі констатували її смерть", - повідомив шериф

Поранений, режисер Джоел Соуза, перебуває в лікарні.

Зазначається, що Болдуїн добровільно погодився поспілкуватися зі слідчими. Жодних звинувачень наразі не висунуто, зйомки призупинили.

ЗМІ оприлюднили фото та відео з місця події.

 

 

 
Галині Гатчінс було 42 роки, у неї залишився син

Галина вивчала міжнародну журналістику в Київському національному університеті. В 2015-му році вона закінчила American Film Institute та встигла попрацювати над такими картинами як "Blindfire", "Archenemy" та "Darlin'". Журнал American Cinematographer у 2019-му проголосив Гатчінс новою зіркою американської кіноіндустрії.

Колеги та друзі загиблої лишають у мережі гіркi триб'юти, відзначаючи її блискучий талант.

 

Останній допис Гатчінс у Instagram був про зйомки.

"Одна з додаткових плюшок знiмання вестерну - те, що в вихідний день можна покататися верхи:)", - поділилася вона.

У МЗС України "Українській правді" повідомили, що отримано підтвердження того, що Гатчінс була українською громадянкою. Генеральне консульство України в Сан-Франциско з‘ясовує обставини та взаємодіє із американськими правоохоронцями в контексті розслідування. Консули також встановлюють зв‘язок із рідними українки, аби надати необхідну консульську і правову допомогу.

Трагедія нагадала про смерть Брендона Лі, сина Брюса Лі в 1993-му. 28-річний актор так само загинув від пострілу: замість холостого набою пістолет виявився зарядженим справжнім.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер