images/stories/logosait_new.jpg

 

"Карантинні кур'єри та їхній бізнес": вакциновані українці почали "робити гроші" на невакцинованих

"Карантинні кур'єри та їхній бізнес": вакциновані українці почали "робити гроші" на невакцинованих

У регіонах, де почали діяти жорсткі карантинні обмеження, вакциновані від COVID-19 українці почали заробляти на тих, хто ще не щепився. Мережу заповнили оголошення від тих, хто має сертифікат про вакцинацію, з пропозицією купити в магазинах все необхідне для тих, у кого його немає. Вартість послуги різна: є пропозиції як за 99 грн, так і за 150 грн.

"Якщо у вас немає зеленого сертифіката COVID-19 і ви не можете потрапити до торгового центру, кафе, ресторану тощо ... щось купити, а може, купити щось за кордоном ... можете відправити виконати це завдання того, у кого цей сертифікат є. Наприклад, мене. Сертифікат у Дії, 2 вакцини Pfizer. Вартість послуги 100 грн", – пропонує Володимир із Кривого Рогу.

Володимир готовий робити покупки навіть за кордоном

Володимир готовий робити покупки навіть за кордоном

Як інформує "Obozrevatel", втім є "ковідні кур'єри", які пропонують свої послуги на дуже обмеженій території. Наприклад, Ірина готова піти до будь-якого магазину лише на правому березі Дніпра. За роботу бере 100 грн/година плюс оплата проїзду.

До речі, схоже, що бізнес у неї йде добре: замовлення бере переважно за попереднім записом, а ще надає інформацію про наявність вільних місць. "Телефонуйте, на найближчі 3 дні залишилося небагато місць", – повідомила вона 20 жовтня.

Читайте також

"Карантинні кур'єри та їхній бізнес": вакциновані українці почали "робити гроші" на невакцинованих , фото-2

У Києві на Байковому черга з похоронних автобусів: більшість померлих – від COVID-19. Фото Ірина бере замовлення за попереднім записом

А є ще й спеціалізовані покупці – вони працюють лише в конкретних магазинах. "Піду за покупками в "Епіцентр", "Нову Лінію". За Вашим списком скуплюся в будівельних магазинах. Вартість 150 грн", – обіцяє Андрій із Дніпра.

Читайте також

"Карантинні кур'єри та їхній бізнес": вакциновані українці почали "робити гроші" на невакцинованих , фото-3

У США жінку зґвалтували в поїзді, ніхто з пасажирів не втрутився Андрій ходить по будівельних магазинах

На карантині заробляли й раніше

Заробіток на карантинних обмеженнях – явище не нове. По суті, походи в магазини за покупками для невакцинованих стали розвитком ідеї, яка приносила гроші господарям собак під час першого жорсткого локдауну на початку 2020 року.

Читайте також

"Карантинні кур'єри та їхній бізнес": вакциновані українці почали "робити гроші" на невакцинованих , фото-4

Лікар назвав вакцину, що захищає від Дельти

Тоді гуляти в парках і скверах можна було тільки з метою вигулу вихованців. Тому українці здавали в оренду своїх собак тим, у кого їх не було. Брали за це 50-100 грн, нагадує "Одесская жизнь".

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що в Харкові продавали фіктивні сертифікати про вакцинацію і негативні результати ПЛР-тестів. Для підробки документів зловмисники незаконно використовували логотип медичної лабораторії, а також печатки різних медичних установ. На цьому вони заробляли 4 млн грн на місяць.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер