images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянка обшахраювала чоловіка, привласнивши його засіб зв’язку

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження щодо 30-річної мешканки міста. Підозрювана вчинила злочин й тепер їй доведеться відповісти за скоєне.

На лінію «102» надійшло повідомлення від 52-річного чоловіка. Він попросив розшукати та притягнути до відповідальності дівчину, яка його обшахраювала. За його словами до нього підійшла незнайомка та попросила телефон, аби зв’язатися з рідними. Вона пояснила, що її мобільник розрядився. Краянин погодився й передав телефон зловмисниці. Не встиг потерпілий озирнутися, як шахрайка зникла з привласненим майном.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до протиправного причетна місцева мешканка 1991 року народження. Реалізувати викрадену техніку їй завадили працівники поліції.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/ternopolyanka-obshaxrayuvala-cholovika-privlasnivshi-jogo-zasib-zv-yazku/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер