images/stories/logosait_new.jpg

 

Розшуківці Тернопільського районного управління встановили зловмисника, причетного до крадіжок велосипеді

24-річний тернополянин виявився причетний до семи злочинів. Під час санкціонованого обшуку за його місцем проживання поліцейські вилучили чотири велосипеди. Ще три крадених двоколісники зловмисник встиг продати невідомим особам.

З початку листопада до співробітників Тернопільського районного управління поліції почали надходити заяви від потерпілих тернополян про крадіжки велосипедів. Майже всі заявники зберігали двоколісники на сходових клітках, прив’язавши до перил трос-замками. Та це не стало на заваді зловмисникові.

Під час оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. У поле зору правоохоронців потрапив 24-річний житель  обласного центру. У злодійській справі – початківець – раніше проблем із законом не мав. Однак кримінальний старт вражає – майже щодня з початку листопада молодик вчиняв крадіжку.

На даний час встановлено семеро потерпілих. Суми збитків – десятки тисяч гривень.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185(крадіжка) Кримінального кодексу. За скоєне зловмисникові загрожує до п’яти років обмеження років.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/rozshukivczi-ternopilskogo-rajonnogo-upravlinnya-vstanovili-zlovmisnika-prichetnogo-do-kradizhok-velosipediv/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер