images/stories/logosait_new.jpg

 

Сьогодні – дзеркальна дата: що обов’язково варто зробити?

Сьогодні – дзеркальна дата: що обов’язково варто зробити?

Сьогодні – дзеркальна дата: що обов’язково варто зробити?

Сьогодні 11-ий день 11-го місяця. Такі дати мають свою енергетику і сприяють втіленню найзаповітніших бажань. Однак для того, щоб все задумане збулося, слід знати певні нюанси, пише slovofraza.

Дзеркальна дата 11.11 – передостання цього року та ще й вважається однією з найсприятливіших за весь місяць через сили одиниці. Дуже важливо почати цей день з позитивного настрою і любові до себе і світу.

Одиниця означає допомогу, підтримку і активність. Це день, в який можна і потрібно починати нові справи. Необхідно реалізовувати свої бажання, йти вперед, прагнучи до гармонії і до підкорення нових вершин.

Одиниця символізує собою початок, божественне втручання в справи. Потрібно займатися тими справами, які приносять добро вам і оточенню або, як мінімум, нікому не шкодять. Ангели-хранителі будуть прагнути брати активну участь в житті людей.

Слідуйте за внутрішнім голосом. Не потрібно слухати оточення. У цей день експерти настійно радять не звертати увагу на поради з боку друзів, колег і навіть найближчих людей. У кожного своя голова на плечах, а поради будуть тільки шкодити.

Як правильно загадати бажання 11.11

Загадувати бажання в цей день можна і потрібно, але дотримуючись простих правил: не бажати того, що може нашкодити оточенню — в цю добу будь-який негатив не зникає, а бумерангом повертається в життя; загадувати бажання в спокійному і умиротвореному стані, зваживши свої мрії і вибравши ту, яка дійсно може стати реальністю.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер