images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські дзюдоїсти і самбісти провели майстер-клас у межах #OlympicLab

Тернопільські дзюдоїсти і самбісти провели майстер-клас у межах #OlympicLab

Всеукраїнський спортивно-масовий захід Національного олімпійського комітету України #OlympicLab за напрямком «Розвиток/добробут - пізнай себе» відбувся в рамках урочистого відкриття багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям Острівської загальноосвітньої школи. Проходило дійство у село Острів Великоберезовицької громади. Під керівництвом тренера з дзюдо і самбо Віталія Гнатишина спільно з колегами та спортсменами було проведено захоплюючий показовий виступ і майстер-клас з єдиноборств.

Учасники і гості заходу із задоволенням та дуже уважно спостерігали за показовими вправами акробатики, різноманітними кидками та ударною технікою. Деякі учасники навіть виявили бажання продемонструвати вивчені елементи самозахисту із боротьби самбо.

Також під час дійства Віталій Гнатишин як представник регіонального осередку НОК України в Тернопільській області розповів про олімпійський рух, підкреслив, що цьогоріч на літній сесії Міжнародного олімпійського комітету самбо було визнано олімпійським видом спорту. В також зазначив, що самбо - це не лише вид спортивного єдиноборства, а й система виховання, яка сприяє розвитку морально-вольових якостей людини. Заняття самбо вчать елементів самозахисту і допомагають формувати твердий характер, стійкість і витривалість, також сприяють виробленню самодисципліни і розвитку якостей, необхідних для досягнення життєвих цілей.

На завершення олімпійського модуля всі учасники на згадку отримали подарунки від регіонального осередку НОК України в Тернопільській області, які вручили заступник голови ТОО ФСТ «Динамо» України Володимир Небесний та голова селищної ради Андрій Галайко.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер