images/stories/logosait_new.jpg

 

24 грудня «Піккардійська Терція» - з ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» в Тернополі



У п’ятницю, 24 грудня, вокальна формація «Піккардійська Терція» виступить із ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» в Тернополі. Концерт відбудеться у Драмтеатрі. Початок – о 19:00.

За доброю багаторічною традицією, піккардійці наприкінці року вирушають у концертний тур містами Західної та Центральної України. Аби музично підвести підсумки року, що минає, і зарядити усіх добром та позитивом на рік прийдешній.
Від початку 2021 року «Терція» концертувала містами України із месседжем «Карантин – явище тимчасове, а музика – вічна». Так склалося, що і під завісу року цей посил від музикантів усе ще актуальний. Відтак усі концерти зимового туру формації проходитимуть із дотриманням карантинних вимог МОЗ, чинних на час проведення заходів.
Концертна програма «Піккардійської Терції» під символічною назвою «Сад ангельських пісень», яку колектив представить 24 грудня в Тернополі, у Драмтеатрі, - об'єднає в собі усе те найкраще, що акапельний колектив створив протягом уже понад 29-ти років творчості: «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Шаляла»…
-        За останні два роки нам так бракувало живих зустрічей… За цей період «турбулентних» умов ми дуже скучили за нашими слухачами. Тому кожна нагода побачитися наживо – безцінна. Тим паче, у нашому віці, коли кожен новий рік на сцені – не просто досягнення, а й велика радість, - розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. – Відтак, окрім хітів, на концерті в Тернополі ми пригадаємо наші перші кроки на сцені, а це народні пісні «Туман яром» та «Горіла сосна». Презентуємо іще невидане – «Наче зграї птиць» Володимира Івасюка та «Львів» Лесика Дацюка. А також те, що не так часто виконуємо, - «Сядеш у поїзд», «Очі відьми»... Одне слово, постараємося створити справжній «Сад ангельських пісень».
А наступного, 2022-го, року «Піккардійська Терція» святкуватиме поважний ювілей – своє 30-річчя. З цієї нагоди вокальна формація готує не один музичний сюрприз.

Квитки на концерт «Терції» 24 грудня в Тернополі, у Драмтеатрі, доступні онлайн:
--
з повагою і найкращими побажаннями,
Галина Гузьо


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер