images/stories/logosait_new.jpg

 

10 речей, які варто встигнути зробити до новоріччя, щоб прийшли щастя та успіх

10 речей, які варто встигнути зробити до новоріччя, щоб прийшли щастя та успіх

Новий рік традиційно є тією датою, коли чимало людей вирішує змінити своє життя. Саме у новорічнну ніч прийнято давати собі обіцянкии виконати певні плани з самовдосконалення та позитивних змін.

Однак УНІАН радить не чекати до магічної дати, а ще до неї почати втілювати перетворення. Щоб у новому році вже пожинати очікувані результати.

Віддайте борги

Не варто починати рік в боргах і кредитах. По можливості поверніть все, що заборгували, до кінця грудня. Звичайно, розплатитися з іпотекою або кредитом за машину в такий термін навряд чи можливо. У такому випадку варто хоча б віддати дрібні борги.

Проведіть генеральне прибирання

Зустріти Новий рік в чистому будинку – дуже хороша прикмета. Тоді в будинку весь рік буде благополуччя і позитивна енергетика. Та й відзначати свято в чистій квартирі набагато приємніше.

Оновіть гардероб

Зустрічати Новий Рік краще в новому вбранні. Тоді рік пройде вдало. Придбайте собі новий костюм, туфлі або аксесуар – і святковий настрій гарантовано. Раніше УНІАН розповідав що одягти на Новий Рік 2022 кожному зі знаків Зодіаку.

Складіть плани на рік

Новорічне складання планів вже давно стало однією з традицій свята. Не нехтуйте цим звичаєм. Змусити себе щось робити після тривалого відпочинку буде набагато легше, якщо у вас перед очима будуть пункти плану.

Зробіть собі подарунок

Якщо ви давно хотіли купити собі нову техніку, улюблену техніку або цікаву подорож – зробіть це зараз. Нехай новорічна казка подарує вам позитивні емоції. Відвідайте місце, про яке ви давно мріяли, або навчиться чомусь новому. Якщо не зараз, то коли?

Відпустіть минуле

Психологи радять увійти у 2022 рік з легкою душею без образ і жалю. Попросіть вибачення у всіх, кого ви образили, і прощайте самі. А якщо у вашому житті є неприємні і зайві люди, заздрісники і ненависники – відпустіть їх.

Сплануйте відпустку

І обов'язково купіть квитки заздалегідь. По-перше, в період новорічних свят попит і ціна квитків і готелів багаторазово зростає. А по-друге, в святковій суєті вам зовсім не захочеться планувати відпустку.

Купуйте подарунки

Чим раніше ви купите подарунки для рідних і близьких, тим дешевше вони обійдуться. Адже в період новорічних свят ціни підвищаться в кілька разів.

Зустріньтеся з рідними і друзями

До Нового року потрібно встигнути зустрітися з друзями і родичами. Особливо якщо ви давно не бачилися. Обговоріть, як пройшов ваш рік, і поділіться планами на майбутнє. Така зустріч дуже зблизить вас.

Що треба зробити перед Новим роком 2022 / фото pixabay.com

Що треба зробити перед Новим роком 2022 / фото pixabay.com

Купуйте продукти на святковий стіл

Багато господинь в очікуванні Нового року годинами стоять за плитою і готують десятки страв. Однак через велику втому від готування випаровується задоволення від свята. Заздалегідь закупіть консерви, продукти тривалого зберігання і ікру. Дозвольте собі розслабитися в заповітний день.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер