images/stories/logosait_new.jpg

 

Відбудеться Всеукраїнський форум місцевого самоврядування «Актуальні питання розвитку громад»

Відбудеться Всеукраїнський форум місцевого самоврядування «Актуальні питання розвитку громад»

10 грудня 2021 року о 14:00 год. Всеукраїнська асоціація громад у партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій України до Дня місцевого самоврядування проведуть Всеукраїнський форум місцевого самоврядування «Актуальні питання розвитку громад» (онлайн).

0До участі запрошують представників органів місцевого самоврядування: головів громад, депутатів місцевих рад, членів виконкомів, співробітників апаратів, старост.

Заходом передбачається зв’язок за допомогою ZOOM між студією у м. Києві та ZOOM-точками в приміщеннях громад, де будуть знаходитися голови громад, депутати, члени виконкому, старости та інші посадові особи органів місцевого самоврядування. Даний формат передбачає пряме спілкування керівництва центральних органів виконавчої влади, народних депутатів України з представниками органів місцевого самоврядування громад.

На Форумі обговорюватимуть актуальні питання розвитку громад: подальші кроки реформи децентралізації, податкові новації, Державний Бюджет-2022, земельні відносини тощо.

Слідкуйте за новинами щодо Форуму на сайті.

У разі виникнення питань звертайтесь на ел.адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або за номером телефону: +380 67 678 2323.

Форум транслюватиметься на YouTube-каналі ПроLand.

Джерело: Децентралізація

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер