images/stories/logosait_new.jpg

 

Оперативники Тернополя вийшли на слід зловмисника

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського районного управління поліції неодноразово судимому мешканку міста. Чоловік привласнив дороговартісний товар в магазині інструментів.

До поліцейських за допомогою звернувся працівник торговельного закладу. Він повідомив , що переглянувши записи з камер відеоспостереження виявив, як невідомий чоловік вчинив злочин. Крадій скористався моментом та привласнив акумуляторну батарею та кутову шліфувальну акумуляторну машину. Завдані збитки заявник оцінив в чималу суму.

У ході розшукових заходів оперативники вийшли на слід зловмисника. Ним виявився тернополянин 1983 року народження. Підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних протиправних дій на території міста.

За фактом крадіжки поліцейські відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/operativniki-ternopolya-vijshli-na-slid-zlovmisnika/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер