images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські спортсмени стали чемпіонами світу з універсального бою у складі збірної команди України

Тернопільські спортсмени стали чемпіонами світу з універсального бою у складі збірної команди України

Збірна України посіла перше командне місце на чемпіонаті Світу з універсального бою. Такі змагання з 8 до 12 грудня тривали у місті Анталія (Туреччина). У складі української команди виступали і тернопільські спорстмени, які вибороли дев’ять нагород різного гатунку. Так, у розділі «Light» перше місце серед дівчат у ваговій категорії до 52 кг посіла Малищик Богдана, а Дмитро Патиковський став переможцем у ваговій категорії до 80 кг серед чоловіків. Срібною призеркою у цьому розділі програми у ваговій категорії до 52 кг серед жінок  стала  Дереш Любов, Качура Сергій посів третє місце у ваговій категорії до 65 кг серед чоловіків. У розділі «Classic», навпаки, Дереш Любов у ваговій категорії 52 кг стала чемпіонкою світу серед жінок, а Малищик Богдана здобула звання віце чемпіонки світу.

Срібними призерами серед чоловіків стали Дмитро Пелих у ваговій категорії 85 кг та Анатолій Костюк у ваговій категорії 90 кг. Третє місце у ваговій категорії 65 кг зайняв Сергій Качура.

В результаті у командному заліку збірна команда України посіла перше місце. Другими були представники Азербайджану, а третє – у команди Узбекистану.

Як повідомив тренер спортсменів Дмитро Патиковський, такий успішний виступ команди  області з універсального бою на світовому рівні підтверджує, що цей вид спорту у нас активно розвивається, і для подальшого поступу та здобутків, є потреба в оновленні залу для тренувань, аби довести його до сучасного рівня європейських стандартів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер