images/stories/logosait_new.jpg

 

За вікном сніжок лежить, вітром завіває, тож спішіть до нас усі, на свято Миколая: поліцейські вітають маленьких жителів краю

Весь тиждень вихованці дитячого садочку «Лісова казка» на Бучаччині чекали приходу чи не найочікуванішого для малечі свята – Святого Миколая. Дітлахи мріяли отримати не тільки подаруночки, а й самі вирішили порадувати Чудотворця концертною програмою.


Добрий дідусь завітав на свято не сам, а з помічниками у погонах. Дітки з превеликою радістю показували свої вміння і таланти: розповідали віршики, співали пісеньки, танцювали. Гості щиро дякували маленьким артистам за зустріч побажавши бути здоровими, чемними та терплячими, вірити у здійснення мрій та завжди бути під захистом.

Кожен учасник святкового ранку отримав солоденький подаруночок від Миколая та його помічників, натомість діти дарували щирі, радісні посмішки.

Правоохоронці переконані такі зустрічі, які приносять лише позитивні емоції  допоможуть зберегти  в дитині доброту, людяність та віру у дива.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/za-viknom-snizhok-lezhit-vitrom-zavivaje-to-zh-spishit-do-nas-usi-na-svyato-mikolaya-policzejski-vitayut-zi-svyatom-malenkix-zhiteliv-krayu/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер