images/stories/logosait_new.jpg

 

На Лановеччині виготовлятимуть дрони: підготовка до запуску виробництва – у розпалі

На Лановеччині виготовлятимуть дрони: підготовка до запуску виробництва – у розпалі
На Тернопільщині йде підготовка до запуску виробництва літальних і наземних безпілотних апаратів.

Дрони будуть використовуватись в сільському, лісовому, водно-болотному господарствах, а також у сфері переробки агропродукції та в організації безпеки.

Як повідомили у Тернопільській ОДА, виробництвом безпілотників буде займатися індустріальний парк "LANIVTSI". 11 грудня відбулося засідання експертної групи щодо його створення.

"Міський голова Роман Казновецький презентував можливості Лановецької громади, а директор Агенції регіонального розвитку Тернопільської області Андрій Семенюк разом з експертами представили концепцію та ключові ідеї майбутнього індустріального парку "LANIVTSI".

Функціональне призначення ІП "LANIVTSI" – розміщення виробництва літальних і наземних безпілотних апаратів – дронів", – зазначили у пресслужбі облдержадміністрації.

В ОДА запевняють, що запуск виробництва вже в найближчій перспективі покращить соціально-економічну ситуацію області, дасть поштовх для інвестицій та забезпечить організацію нових високооплачуваних робочих місць.

Засідання експертної групи щодо створення індустріального парку LANIVTSI, фото: Тернопільська обласна державна адміністрація

271730076 297796365726746 5817768893381019810 n

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер