images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліцейські в’їхали у власний пост, активіст стверджує, що є серйозно травмований (ФОТО)

Поліцейські в’їхали у власний пост, активіст стверджує, що є серйозно травмований (ФОТО)
Фото патрульного автомобіля, який врізався у стіну, оприлюднив сьогодні на своїй сторінці в Фейсбуці активіст Роман Довбенко.
"Тернопільські патрульні найгеніальніші в Україні! Одною пулею вбивають трьох зайців: своє службове авто, пост, і хребет напарника... Сьогодні зранку рота номер 2 вирішила доказати, що вони вміють більше всіх. В той час, коли районні поліцейські вмудряються їздити на допотопних автомобілях з умовно квадратними колесами, то обласні патрульні систематично розбивають новенькі автомобілі та ще й не як небуть, а і випробовуючи на міцність стіни свого адміністративного поста. В результаті сьогоднішнього чергового "експерименту" один із патрульних отримав перелом хребта", – стверджує Довбенко.За його словами, ДТП сталася на вул. 15 квітня в Тернополі на блок-пості поліції.
За даними медиків швидкої, вони 21 січня о 3.59 виїжджали на вул. 15 Квітня до Збаразького КПП.
"Унаслідок зіткнення автівки зі стіною постраждав 19-річний пацієнт. Із закритою травмою поперекового відділу хребта потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги", – йдеться в повідомленні медиків.
Обставини ДТП прокоментували в поліції, пояснивши, як розгорталися події.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію




Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер