images/stories/logosait_new.jpg

 

"Я ПРОСТО БЕЗЗАХИСНА ЖІНКА": ОГНЄВІЧ ПОКАЗАЛА ЛЮДИНУ, ЩО ПОГРОЖУЄ ЇЙ УБИВСТВОМ, ТА ПОПРОСИЛА ДОПОМОГИ В ЗЕЛЕНСЬКОГО І КЛИЧКА

2022, 12:19

Співачка Злата Огнєвіч заявила, що є жертвою переслідування та психологічного насильства з боку агресивного чоловіка. Його погрози смертю вона зняла на відео і виклала розпачливий допис у Instagram.

"Якщо я тебе ще раз побачу по телевізору, я тебе завалю нах*й або батька твого", - говорить Златі невідомий.

 
Ось цей чоловік переслідує Огнєвіч
СКРІНШОТ ІЗ ВІДЕО З INSTAGRAM

Далі ж чоловік каже, що він буцімто нічого не зробить артистці, що йому треба поспілкуватися з її батьком, і пропонує хоч зараз поїхати до поліції.

"...У даній ситуації я просто беззахисна жінка, котру не перший рік (уже більше трьох років) переслідує неадекватний чоловік, і НІХТО за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, котрі останнім часом почастішали", - написала Огнєвіч.

"Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, котрі не почуваються в безпеці та зазнають насильства. Тому що моя ситуація - це ТАКОЖ один із видів насильства", - наголосила вона.

У своєму дописі Злата затегала президента Володимира Зеленського та мера Києва Віталія Кличка, звернувшись до них та до правоохоронних органів із проханням про допомогу.

 
Злата є жертвою переслідування уже кілька років

"...Я більше не бажаю мовчати! Досить! На моєму місці може бути ВАША донька, дружина, кохана дівчина, мама, ВАША близька людина", - додала співачка.

Нагадаємо, про цього сталкера Огнєвіч уже повідомляла в 2019-му році. Після того, як чоловік напав на зірку коло її будинку, вона звернулася до поліції.

Як відомо, нещодавно співачка Jerry Heil заявила про сексуальне переслідування з боку "закоханого" у неї росіянина.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер