images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянам, які хочуть відправити дитину в конкретну школу, варто поспішити, інакше – жеребкування


Тернополянам, які хочуть відправити дитину в конкретну школу, варто поспішити, інакше – жеребкування

1 березня 2022 року у Тернопільській міській територіальній громаді розпочинається обов’язкова електронна реєстрація для зарахування у перший клас.

Щоб подати заяву на вступ дитини до школи, необхідно зареєструватись на сайті school.isuo.org, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі.

Після подання заява оброблюється працівником школи. Якщо в заяві були відсутні помилки чи порушення, вона додається до переліку прийнятих заяв.

Якщо спроможність закладу дозволяє, за прийнятими заявами до закладу будуть зараховані всі діти. В іншому випадку до закладу гарантовано потрапляють діти з правом першочергового зарахування. Серед інших дітей право на зарахування визначається жеребкуванням.

Про результати зарахування батьки будуть повідомлені електронною поштою.

Право на першочергове зарахування мають діти:

місце проживання яких закріплене за територією обслуговування; які є братами та/або сестрами учнів цього закладу; працівників цього закладу освіти; які є випускниками дошкільного підрозділу цього закладу освіти (для початкових шкіл №№2, 3, 4, 5).

До 1 червня у заклади освіти зараховуються діти, що мають право на першочергове зарахування.

До 15 червня на вільні місця зараховуються інші діти, які проживають на території Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до порядку електронної черги та за результатами жеребкування.

Після 15 червня заяви на зарахування у перший клас закладу освіти приймаються виключно на вільні місця.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер