images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські легкоатлети привезли зі Львова цілу низку нагород

Тернопільські легкоатлети привезли зі Львова цілу низку нагород

Успішно виступили представники Тернопілля на 22-гому Всеукраїнському юнацькому турнірі з легкої атлетики в приміщенні пам’яті Ярослава Тягнибока, які відбулися у Львові. Серед чоловіків 2004 року народження і старших в стрибках у висоту на п’єдесталі пошани було відразу двоє тернополян. Так, з результатом 205 см звання переможця і, відповідно, золоту нагороду здобув Олександр Хома. На другу сходинку підіймався Денис Загалюк, який завоював «срібло», теж подолавши планку на висоті 205 см. До речі, цей результат відповідає нормативу кандидата в майстри спорту. Обоє спортсменів представляють факультет фізвиховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, а Денис також є учнем обласної ДЮСШ. Тренує стрибунів Михайло Васірук.

Ще один вихованець обласної ДЮСШ та студент ТНПУ Ігор Танасійчук у цій же віковій категорії став переможцем у стрибках у довжину, а в бігу на 60 м виборов друге місце.

Серед жінок 2004 р.н. і старших Мостова Дарина (ТНПУ, ОДЮСШ, тренери Леонід Дахновський та Галина Шмуляєва) була другою у секторі для штовхання ядра, а Марія Зелінська (ТНПУ, ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренер Микола Ситарчук) посіла перше місце у бігу на 800 м.

В штовханні ядра серед юнаків 2005 р.н. і молодших рівних не було Олексію Навроцькому, який, пославши снаряд на позначку 14,61 м, здобув впевнену перемогу. Також в штовханні ядра серед дівчат, в цій віковій категорії, срібною призеркою стала наймолодша учасниця тернопільської команди Анастасія Лойко. Обоє юних спортсменів є вихованцями обласної ДЮСШ. Тренують метальників Леонід Дахновський та Галина Шмуляєва.

І ще одну срібну нагороду в бігу на 800 м серед дівчат виборола Ольга Правецька (ОДЮСШ, тренер Ольга Стефанишина).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер