images/stories/logosait_new.jpg

 

З нагоди відзначення Дня Європи у Тернополі відбувся спортивно-розважальний захід «#миEUКРАЇНА»

З метою покращення емоційного здоров’я й залучення до занять спортом та з нагоди відзначення Дня Європи 10 травня у Тернополі на майданчику біля загальноосвітньої школи №28 відбувся спортивно-розважальний захід «#миEUКРАЇНА».

Так, під час свята маленькі тернополяни та гості, які проживають у нашому місті, мали змогу цікаво та з користю для здоров’я провести своє дозвілля.

«Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення запланував кілька спортивних заходів з нагоди відзначення Дня Європи у різних мікрорайонах міста і перший з них стартував 10 травня на б-рі Д. Вишнівецького, 8, – розповідає директор центру Вікторія Безгубенко-Гнатишин. – У рамках свята для учасників було заплановано руханки та естафети, майстер-клас зі східних єдиноборств, творчі класи та подарунки учасникам. Також присутні спільно малювали стіну подяки країнам Європи. Запрошуємо усіх дітей та гостей нашого міста до участі у наступних спортивних заходах».

Спортивно-розважальні заходи у Тернополі відбуватимуться з 13 по 20 травня у різних мікрорайонах міста за наступним графіком:

  • 13 травня (п'ятниця), о 16:00 год, на б-рі Данила Галицького;
  • 15 травня (неділя), о 16:00, у Парку Національного Відродження;
  • 20 травня (п'ятниця), о 16:00, спортивний майданчик на вул. Бережанській.

Обов’язкова попередня реєстрація за номером телефону +38(098) 093-42-54.

Важливо! Заходи відбуватимуться з дотриманням усіх карантинних вимог та інформуванням щодо дій учасників під час повітряної тривоги.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер