images/stories/logosait_new.jpg

 

З Тернополя на потреби Збройних сил України та правоохоронців передано три автомобілі

Тернопіль продовжує приймати і передавати техніку, автомобілі та інші благодійну допомогу для ЗСУ, бойових підрозділів, які воюють на передовій.

Першочергово надається допомога саме тим батальйонам, які формуються на території нашого міста і службу в них проходять тернополяни.

«Ми постійно отримаємо актуальну інформацію від керівництва підрозділів Збройних сил, правоохоронців про те, в чому у них є найбільша потреба. Тож саме сьогодні, 18 травня, з Тернополя для потреб наших військовослужбовців та правоохоронців, які незабаром відправляються у зону бойових дій для виконання завдань, передано три автомобілі. Один з них передається спецпідрозділам Національної поліції, інші два - для ЗСУ, що дислокуються та захищають Харківщину, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Окрім цього, волонтери допомогли зібрати продукти харчування тривалого зберігання та необхідні речі для військових. Дякую усім, хто долучився до збору і передачі допомоги, зокрема, ГО «Платформа єдності», депутату Тернопільської міської ради і меценату Миколі Дерецькому та іншим».

Загалом від початку повномасштабної війни для допомоги військовим і медиками у різні міста України та на передову було передано 14 автомобілів, з них: вісім позашляховиків і шість машин швидкої допомоги.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер