images/stories/logosait_new.jpg

 

Цього тижня продовжаться роботи з поточного ремонту доріг у Тернополі

При сприятливих погодних умовах цього тижня на вулицях Тернополя продовжиться виконання поточного ремонту дорожнього покриття.

Так, з 23 травня по 6 червня заплановано провести підготовчі роботи (нарізання дорожних карт) за адресами: вул. Є.Коновальця (неподалік костелу Божого милосердя і Божої Матері Неустанної Помочі), вул. Шептицького (від дороги М30 до мосту через р. Серет), вул. Микулинецька, вул. Промислова, вул. Поліська, вул. Лук’яновича, вул. Сахарова, проїзд від вул. 15 Квітня до б-ру Куліша, вул. Курбаса (зупинка громадського транспорту), вул. Тарнавського, проїзд від вул. Польового до вул. Рудницького, вул. Лозовецька, вул. Транспортна, вул. Мирна, вул. Бригадна, вул. Золотогірська, вул. Тернопільська, вул. Ярмуша.

Додамо, у попередні дні працівники підрядної організації виконали демонтаж старих та влаштування нових бордюрів на вул. Коновальця, а також вкладання асфальтобетонного покриття на вулицях: Микулинецька, Текстильна, Корольова і Промислова. У п’ятницю, 20 травня, також завершився ремонт дороги на вул. Хмельницького.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер