images/stories/logosait_new.jpg

 

У День Героїв в Тернополі відбулося спецпогашення марки «Русскій воєнний корабль, Всьо…»

23 травня з нагоди свята Дня Героїв та Дня морської піхоти України у Тернополі відбулося спецпогашення поштових марок «Русскій воєнний корабль, ВСЬО…». Це другий випуск серії марок та конвертів війського часу. Від сьогодні марку введено в обіг.

Врахувавши побажання філателістів, АТ «Укрпошта» випускає другу марку поряд з купоном, що відтворює зображення першої марки «Русскій воєнний корабль іді…», автором якої є Борис Грох.

«Дуже символічно,  що погашення цієї марки відбувається у День Героїв. Знищення цього корабля стало символом героїзму українських воїнів. Ще одним символізмом є те, що цей корабель в свій час був вироблений в Миколаєві. Ми його виготовили - ми його ж і знищили, адже корабель насмілився йти проти України, - пояснює міський голова Сергій Надал. –Переповнює гордість у тому, що ця марка скоро розійдеться усім світом. Кожну хвилину, хто буде відправляти її, одночасно буде відправляти й російську федерацію, її кораблі і їхню армію у відповідному напрямку. Бажаю всім нам якомога швидкої перемоги і миру».

До слова, 23 травня таке спецпогашення марки і конверта проводиться у всіх міста України, окрім тимчасового окупованих територій. Наклад марок складає 5 млн примірників, їх погашено спеціальним поштовим штемпелем «Русскій воєнний корабль, ВСЬО…», Тернопіль 46008»».

Наступна марка, яка буде випущена АТ «Укрпошта», матиме назву «Доброго вечора, ми з України».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер