images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі тривають локальні поточні ремонти дорожнього покриття

У Тернополі продовжується виконання поточних ремонтів дорожнього покриття з метою уникнення аварійних ситуацій та попередження утворень глибоких вибоїн.

Так, сьогодні, 26 травня, роботи з влаштування асфальтобетону заплановано провести за адресами: вул. Сахарова, перетин вул. 15 Квітня – вул. Куліша, вул. Загородня, вул. Київська, вул. Лозовецька.

Водночас, на вулицях Лозовецькій і Замонастирській працівники підрядної організації проводитимуть підготовку ремонтних карт для подальшого влаштування там нового шару дорожнього покриття.

Для належного проведення ремонтних робіт рух транспорту на вул. Замонастирській (від вул. Стецька до вул. Гайової) тимчасово перекрито.

Нагадаємо, в зв’язку із необхідністю проведення поточного ремонту дороги, з 27 травня у Тернополі буде частково обмежено рух транспорту й на вул. Шептицького (в межах моста через річку Серет).

Додамо, від початку тижня локальний поточний ремонт доріг проведено на вулицях: Микулинецька, Коновальця, Володимира Великого, Леся Курбаса, Текстильна, Промислова, Лук’яновича, Поліська.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер